Čtení, Divadlo, Festival
Břeclav – Sady 28. října Břeclav
Jakub Szántó, Martin Reiner, Markéta Pilátová, Lucie Faulerová

BookPark 2021

Festival BookPark 2021, který pořádá Městská knihovna Břeclav ve spolupráci s Gymnáziem Břeclav, se odehraje ve dnech 13. až 17. září v prostorách pavilonu břeclavského parku (sady 28. října).

Program festivalu:

Zobrazit mapu
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.
  • Lucie Faulerová

    (1989), prozaička, scenáristka a editorka. Vystudovala bohemistiku na Univerzitě Palackého v Olomouci a poprvé se představila jako spolueditorka – mj. s Kateřinou Šedou, Alešem Palánem – antologie rozhovorů, reportáží a příběhů ze sociálně vyloučené ...
    Profil

Souvisí

  • Lucie Faulerová

    Smrtholka

    Pán v bílý košili říká, že si o tom zazpíváme, že si to totiž zpívají lidi po celým světě, že možná díky tomu pochopíme, jak je to očistnej proces. Paní ve žlutých šatech jde pro futrál s kytarou. Madla si opět pomaličku zasouvá pěst do pusy.

    Beletrie – Próza
    revue Ravt 8/2021
  • Nekrolog za Zena Kaprála

    Za Zenem Kaprálem (19. října 1941, Brno – 26. října 2020, Strmilov)

    Vzpomíná Martin Reiner

    Tam jsem Zenona potkal, a za tou hradbou mlčení a bafání z dýmky jsem najednou v básních nacházel člověka veselého až k rozjařilosti, vtipného, ohromně sečtělého, se zálibou ve zkratce a paradoxu, s viděním ostrým až k neomalenosti.

    Drobná publicistika – Nekrolog
    Z čísla 19/2020
  • Lucie Faulerová

    Barulka

    A pak je zas dlouho jen tma, co mě nutí bdít, i když občas mě tak vyčerpá, že se propadnu do snů, kde je všechno obráceně, kde jsem já ta, co spadla ze střechy, a Barulka se mnou stojí před zrcadlem a říká – vidíš?

    Beletrie – Próza
    revue Ravt 4/2018