Koncert
Praha – Čítárna Unijazz
Jan Senft, Jakub Čermák

Cítím jaro: Člověk krve a Cermaque

Osmnáctého února se odehraje v online prostředí Čítárny Unijazz koncert dvou písničkářů a vandrovníků Člověka krve (Jan Senft) a Cermaque (Jakub Čermák).

V půlce února se odehraje v online prostředí Čítárny Unijazz koncert dvou písničkářů a vandrovníků Člověka krve (Jan Senft) a Cermaque (Jakub Čermák). Online přenos bude možné sledovat skrze tento odkaz.

 

Text pořadatele:

“Přátelé a kamarádi, drahé duše tohoto světa.
Za okny je to celé divoké, nejdříve chumelí, pak to taje, pak svítí slunce a přilétají vlaštovky zpátky ze zimních dovolených. Sice to zase na hranicích obrací a letí zpět, ale jednu věc nepopřete! Jaro se pomalu, ale jistě, plíží zpátky k nám.
Než se nadějeme, budou zase lesy, pole, vandrování a kamarádi kolem ohně.
Ale než se k tomu dopracujeme, užijeme si živý stream s dvěma písničkáři, muzikanty, dobrodruhy a vandrovníky: we give you Člověk krve a Cermaque. Tito dva člověkové jsou již dlouhodobě naši oblíbenci, mnozí z vás se s nimi jistě potkali mnohokrát ve čtvrtém patře, četli o jejich hudbě, inspiraci i o nich samotných, a my jsme šťastní, že s nimi můžeme sem tam v rámci našich pořadů uspořádat shledávací seance.
A proto si nalaďte 18. února v 19:30 vaše televizní a internetové dráty, rozložte si stany uprostřed předsíně, hoďte na sebe svoji oblíbenou flanelku a čuchejte vůni opalovacího krému, zatímco na Kaštanu se bude odehrávat první (lehce předčasný) jarní koncert dvou muzikantů, jejichž hudba je především poetika, toulky, lesy a svoboda.
Poznámka pod čarou: médium streamu bude předefinováno pomocí interakce, improvizace a amatérské perfekce.”
Zobrazit mapu
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.

Souvisí