Čtení, Diskuse, Performance
Praha – Kampus Hybernská
Tereza Bambušková, Jan Musil, Lenka Štěpánková, Richard L. Kramár

HYB4 Čítárna: Vrážela do židlí. Duchařské povídky a gotika

Uvedení dvou čísel časopisu Plav o duchařských povídkách a gotickém románu s pošilháváním k fantasy a hororu proběhne 20. dubna v prostoru Kampusu Hybernská.

Více informací o akci naleznete na tomto odkazu.

Zobrazit mapu
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.

Souvisí

  • Čtení, Divadlo, Koncert, Performance
    Praha – Vila Štvanice
    Anna Luňáková, Richard L. Kramár, Ondřej Macl, Jakub Vaněk, Petr Vaněk, Jaromír Lelek, Martin Doucha, Olga Srstková, Pavel Zajíček, Kateřina Konrádová a další

    HYB4 Čítárna: Kdo zradil Jidáše? (interaktivní pašijová hra)

    Přijďte s Kampusem Hybernská, Venuší ve Švehlovce a revue Prostor oslavit Škaredou středu a připomenout si velikonoční příběh z perspektivy Jidáše.

  • Čtení, Diskuse, Performance
    Praha – Kampus Hybernská

    HYB4 Čítárna: Nouvelle: básnířky a básníci

    Letošní první večer básníků a básnířek pod hlavičkou revue Prostor uvádí: netradiční pojetí autorského čtení, nová seznámení, hudbu, performance, diskuzi a objevování nejen společných zájmů, ale i rozdílů uváděných tvůrkyň a tvůrců (mladé) literární scény!

  • Čtení, Koncert, Křest, Performance
    Praha – Kampus Hybernská
    Alexandra Alvarová, Andrea Průchová Hrůzová, Milan Votypka, Jan Blažek, Jáchym Sůra, Anna Datiashvili, Petr Bittner, Pavel Šplíchal, Vladimír Merta, Hana Trojánková Biriczová

    HYB4 Čítárna: Průvodce válkou – křest 116. čísla revue Prostor

    Válka je fenomén, který se v dějinách lidstva vyskytuje už od nepaměti a nejspíš se mu nevyhneme ani v budoucnosti. Je ale fenomén válek vysvětlitelný? A jak ho interpretovat, abychom mu porozuměli co nejkomplexněji? Co si z válek odnášíme a co v nás zůstává napořád? Nejenom na tyto otázky se pokusí odpovědět hostky a hosti v rámci komponovaného večera k příležitosti vydání nového 116. revue prostor Vlčí máky: Průvodce válkou. Přijďte se nechat zasáhnout!