Diskuse, Koncert
Praha – Goethe Institut
Anne König, Christoph Schmidt, DJ Little Frank, Hanse Oldewarrise, Helena Doudová, Lukas Feireiss

Launch Foyer2 & Shared Cities

Diskuze a otevření nových prostor.

Pojďte s námi objevit Foyer2 – naše společné místo pro tvůrčí práci, lounge pro kulturní akce, místo pro vzájemnou spolupráci a bar pro setkávání v centru Prahy. Sdílet chceme myšlenky, občerstvení a jeden z nejkrásnějších výhledů na Pražský hrad. První veřejnou událostí v novém prostoru Foyer2, který vzniká v rámci evropského projektu Shared Cities: Creative Momentum, bude odborná diskuse od 18 hodin, po ní již následuje launch party od 20 hodin.

18:00 PUBLISHING 2.0. New formats in architecture publishing?

Za účasti Lukase Feireisse (autor / kurátor, Studio Lukas Feireiss, Německo), Anne König (redaktorka, Spector Books, Německo) a Hanse Oldewarrise (vydavatel, 010 Publishers, Nizozemsko) budeme diskutovat o nové roli a příležitostech v publikování o architektuře a městech v době posunu od tištěných médií k digitálním. Moderuje Helena Doudová (kurátorka, reSITE, Praha-Berlín). Vaše místo na diskusi si, prosím, rezervujte tady. Diskuse proběhne v anglickém jazyce. 

20:00 LAUNCH PARTY

Proměnou prostoru Foyer2 provede Christoph Schmidt z berlínské architektonické skupiny ifau – Institutu pro aplikovaný urbanismus. Pak společně oslavíme nový prostor: hudbou DJ Little Franka (soul&funk), občerstvením a drinky.

Zobrazit mapu
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.

Souvisí