Koncert, Křest, Večírek
Praha – Ponrepo
Adam Krupička, František Řezníček, Jan Spěváček

Literárně-kulturní časopis H_aluze: křest sbírek Jana Spěváčka a Adama Krupičky

Rozhovor o Ukradené galerii ~ LITR literatury v Olomouci ~ O bláznění ve Švankmajerově filmu i mimo něj ~ Umění a jídlo, jídlo a umění ~ Festival nahých forem ~ Lunapark Jitky Hanušové ~ recenze ~ úvahy ~ zamyšlení ~ studie ~ poezie ~ próza ~ a mnoho dalšího.

Milí čtenáři H_aluze,

rádi vás informujeme, že na našich distribučních místech je již k dostání nejnovější číslo Literárně-kulturního časopisu H_aluze. Současně vás co nejsrdečněji zveme tento čtvrtek 11. 2. 2016 od 20.00 do kina Ponprepo, kde bude k dostání nejen poslední číslo časopisu, ale i starší čísla a knižní přílohy, jakož i bohatý doprovodný program, v rámci nějž své knihy uvedou básník Jan Spěváček (básnická sbírka Tabu rtů, 2015) a prozaik Adam Krupička (novela Vlaštovka, 2015). Vystoupí také spisovatel a hudebník František Řezníček s ukázkami z knihy-hudebního CD Oni a rumunská básnířka Sînziana Șipoș se svými texty. Večer hudebně doprovodí Kočár Napaříž.
Událost na FB: https://www.facebook.com/events/450709395132461/

Z obsahu zimní H_aluzi č. 34:

Rozhovor o Ukradené galerii ~ LITR literatury v Olomouci ~ O bláznění ve Švankmajerově filmu i mimo něj ~ Umění a jídlo, jídlo a umění ~ Festival nahých forem ~ Lunapark Jitky Hanušové ~ recenze ~ úvahy ~ zamyšlení ~ studie ~ poezie ~ próza ~ a mnoho dalšího. Knižní přílohou tohoto čísla je novela Vlaštovka z pera našeho pravidelného přispěvatele Adama Krupičky.

Zobrazit mapu
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.
  • Jan Spěváček

    (1982) se narodil v Novém Městě na Moravě, vyrostl ve Žďáře nad Sázavou, žije v Jihlavě. Je autorem básnických sbírek Třeba jednou vykvetou z otazníků květy (H_aluze, 2012), Tabu rtů (H_aluze, 2015) a Čum ...
    Profil

Souvisí