Čtení, Diskuse, Přednáška
Praha – Kampus Hybernská
Věry Horváth Duždová, Iveta Kokyová, Stáňa Miková a další

HYB4 Čítárna: Literární program na Evropském dni jazyků

Evropský den jazyků v Kampusu Hybernská, který se uskuteční 30. září 2022, má jako své zastřešující téma utlačované jazyky. Kromě oficiálního celodenního programu, který zahrnuje jazykové minikurzy, workshopy, přednášky anebo „speak-dating“, se tak můžete těšit i na autorská čtení vybraných autorek, mezi nimi například Věry Horváth Duždové, Ivety Kokyové či Stáni Mikové.

Zobrazit mapu
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.

Souvisí

  • Čtení, Diskuse
    Praha – Kampus Hybernská
    Jurij Andruchovyč, Dmitrij Kapitelman, Sonya Koshkina, Tetiana Okopná, Alena Wagnerová, Juliana Sokolová, Klára Vlasáková, Petra Hůlová, Iveta Kokyová, Pavel Kosatík, Eva Klíčová, Jan Škrob, Pavel Novotný, Tereza Semotamová, Tim Postovit, Anatol Svahilec, Klára Smolíková, Anna Beata Háblová, Ondřej Buddeus a další

    Sjezd spisovatelů 2022: Mluvme spolu

    V polovině září proběhne v pražském Kampusu Hybernská Sjezd spisovatelů pořádaný Asociací spisovatelů. Jedná se o druhý oborový sjezd v polistopadové historii. Mottem „Mluvme spolu“ chtějí spisovatelky a spisovatelé vyzvat k dialogu nejen mezi literáty. Hosty Sjezdu budou významné české i zahraniční autorky a autoři, literární teoretikové, historikové i zástupkyně a zástupci kulturních organizací a médií.

  • Čtení, Diskuse
    Praha – Knihovna Václava Havla
    Stáňa Miková, Patrik Barga, Karolína Ryvolová, Beatrice Landovská, Alica Sigmund Héráková

    Večer romské literatury

    V pondělí 16. května se v Knihovně Václava Havla odehraje Večer romské literatury se čtenými ukázkami i následnou diskuzí.

  • Čtení, Diskuse, Koncert
    Praha – Kampus Hybernská
    Elle Peterka, Alexandr Pech, Matěj Mrštný, Martin Trdla

    HYB4 Čítárna: Nouvelle 3: básnířky a básníci

    Revue Prostor srdečně zve na letos již třetí večer básníků a básnířek. Těšit se návštěvníci mohou na autorské čtení, nová seznámení, hudbu, diskuzi a objevování nejen společných zájmů, ale i rozdílů uváděných tvůrkyň a tvůrců (mladé) literární scény! Představí se: Elle Peterka, Alexandr Pech, Matěj Mrštný a Martin Trdla.