Čtení, Křest
Praha – Knihovna Václava Havla
Michal Havran, Miroslav Zelinský, Petr Vizina

Večer s Analfabetem

Křest.

Uvedení českého překladu knihy Analfabet (nakl. Větrné mlýny) spisovatele a intelektuálního gurua současného Slovenska Michala Havrana.

Večerem, za osobní účasti autora i překladatele knihy Miroslava Zelinského, bude provázet Petr Vizina.

Zobrazit mapu
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.
  • Michal Havran

    (1973), slovenský evangelický teolog, publicista a spisovatel. Vystudoval protestantskou teologii na univerzitě Marca Blocha ve Štrasburku. Byl doktorandem na École pratique des hautes études v Paříži. Byl zakladatelem a šéfredaktorem ...
    Profil
  • Miroslav Zelinský

    (1961) vystudoval český jazyk a historii na univerzitě v Brně, poté působil v brněnské pobočce Ústavu pro českou literaturu AV ČR. Pracoval jako literární redaktor v televizi a rozhlase. V ...
    Profil
  • Petr Vizina

    (1967), pracuje jako vedoucí kulturní redakce zpravodajství České televize, připravuje a uvádí pořad Kultura +, spolupracuje s Českým rozhlasem. Pracoval v Lidových novinách a v Hospodářských novinách; psal do Respektu, Reflexu či AD Magazínu.  
    Profil

Souvisí

  • Nerezignovat a vzdorovat
    Rozhovor s Michalem Havranem

    Nerezignovat a vzdorovat

    Ptá se Adam Borzič

    Znie to možno pateticky, ale musíme v sebe mobilizovať to najlepšie. Obnoviť istu formu nadeje a viery, že niečo take, ako priateľska spoločnosť, nie je fikcia, ale jediny model života spolu, aby sme sa nepozabijali.

    Rozhovory – Rozhovor
    Z čísla 2/2017
  • Michal Havran

    Analfabet

    Vždy, keď sme začali o tejto teme rozpravať, som pozoroval Kalmanovu erekciu, škvrna od vina na šedivych nohaviciach sa napla.

    Beletrie – Próza
    Z čísla 2/2017