První kolo soutěže Poetry Battle, spojené s klubovým koncertem kapel Wasabeat a Mensfield. Se svou poezií naživo se utká šest duelantů. Každý z nich má pro prezentaci k dispozici tři minuty, během kterých je třeba zaujmout porotu, tedy všechny diváky v sále. Jen ti rozhodují o vítězích jednotlivých duelů. Tři postupující pro semifinálové kolo pak doplní jeden, znovu obecenstvem vybraný poražený z prvního kola.
Večer pokračuje hodinovým setem první kapely a pak druhým kolem Battle, ve kterém mají semifinalisté už pouze dvě minuty času a ihned bez oddechu i finálovým kolem, kde každému z finalistů zbývá už pouze jedna jediná minuta! Vítěz získá kromě knižní odměny i právo postupu do finálového kola, které proběhne koncem roku 2017. Vítěz Superfinále získá právo vydat vlastní básnickou sbírku u renomovaného vydavatelství.
Posledním bodem programu je hodinový set poetry rollu hostitelského Wasabeatu. Soutěž pořádá spolek neformálních umělců Camelquerque a Wasabeat. Přijďte zažít na vlastní kůži jaké to je, když básníci zkříží slova v přímém souboji veršů a emocí… Přijďte zažít poezii jinak!

Zobrazit mapu
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.

Souvisí