Večírek
Praha – Avoid Floating Gallery
Bogdan Trojak, Jan Slíva, Josef Straka, Norbert Holub

Literární revue Weles slaví 20. narozeniny

Večer se koná k 20. výročí založení literární revue Weles. Na večeru bude nejen představeno číslo 64, v němž jsou portréty a rozhovory se všemi dosavadními šéfredaktory.

Večer se koná k 20. výročí založení literární revue Weles. Na večeru bude nejen představeno číslo 64, v němž jsou portréty a rozhovory se všemi dosavadními šéfredaktory a také původní poezii (Čada, Hrbáč, Váňa, Štěpánek, Rosí), próza (Stanislav, Straka, Montagová), výtvarný doprovod František Hubatka.

Na večeru, který moderuje nejdéle sloužící redaktor Welesu – Josef Straka – vystoupí Bogdan Trojak (otec (i) zakladatel), Vít Slíva (spiritus movens), Norbert Holub, Robert Fajkus a mladí autoři ze současné redakce (Pavel Zajíc, Jan Krajčirovič, Jan Váňa).

Zobrazit mapu
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.
  • Bogdan Trojak

    (1975), básník, publicista, překladatel z polštiny, vinař. Na Univerzitě Palackého v Olomouci vystudoval obor žurnalistika. V roce 1995 založil s Vojtěchem Kučerou WELES (Wendryňskou literárně-estetickou společnost), která vydávala stejnojmenný poetický ...
    Profil
  • Josef Straka

    (1972), básník a prozaik, organizátor literárního života. Je autor dvou básnických sbírek a… jiné časy (G Tisk, Liberec) a Proč. (edice Tvary, TVAR, Praha), které vydal v devadesátých letech, a čtyř ...
    Profil

Odkazy

Souvisí

  • Josef Straka

    Cizí země

    Proud nepříznivých myšlenek na jednu žlutou budovu v době přelomů, toho celého tranzitivního období, jak se tomu dnes říká.

    Beletrie – Próza
    Z čísla 6/2017
  • Cizí země
    Josef Straka

    Cizí země

    Ta minulost, kterou nám stále kdosi nosí domů, s nějakými letáky a propagačními materiály na novou kampaň.

    Beletrie – Próza
    23. 3. 2017